Kitab Danièl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kitab Danièl iki bisa kaanggep kitab sing menarik amarga pirang bageyan kitab iki, ya iku sakai pasal 2:4a nganti 7 ditulis nganggo basa Aram. Kamangka bagéyan liyané nganggo basa Ibrani. Prakara iki rada anèh, marga kitab iki sajatiné kabèh sing nulis wongé padha.

Ana kamungkinan gedhé yèn kitab iki ditulis sakiwa-tengené taun 165 SM.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kitab_Danièl&oldid=1054051"