Tambahan Danièl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tambahan Danièl iku ayat-ayat ing Kitab Danièl sing namung ana ing kitab Septuaginta basa Yunani. Ayat-ayat iki ora ana ing Tanakh basa Ibrani utawa basa Aram (sapérangan kitab Daniel ditulis nganggo basa iki), mulané kagolong Deuterokanonika.