Layang Paulus Éfesus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Layang Paulus Efesus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Efesus, pasisir kulon Anatolia (saiki Turki).. Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.