Layang Paulus Éfesus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Layang Paulus Efesus)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Layang Paulus Efesus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Efesus, pasisir kulon Anatolia (saiki Turki).. Kitab iki péranganing Prajanjian Anyar.