Kitab Wahyu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Santo Yohanes ing Patmos

Kitab Wahyu (Pamedaran) iku kitab pungkasan Prajanjian Anyar. Ing kitab iki dicaritakaké wangsité Santo Yohanes nalika ana ing pulo Patmos, Yunani.

Wangsité iku wujudé wahyu lan isiné ramalan ing mangsa ngarep, mangsa yen Iblis wis dikalahaké déning Gusti Allah.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kitab_Wahyu&oldid=1050700"