Kitab Wahyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Santo Yohanes ing Patmos

Kitab Wahyu (Pamedaran) iku kitab pungkasan Prajanjian Anyar. Ing kitab iki dicaritakaké wangsité Santo Yohanes nalika ana ing pulo Patmos, Yunani.

Wangsité iku wujudé wahyu lan isiné ramalan ing mangsa ngarep, mangsa yèn Iblis wis dikalahaké déning Allah.