Injil Lukas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Injil Lukas iku kitab Injil sing dikarang déning Santo Lukas. Santo Lukas utawa Lukas iku miturut tradhisi sawijining dhokter. Dhèwèke saliyané manulis Injil iku, ya nulis kitab Para Rasul. Miturut para pakar Alkitab, kitab iki ditulis sakiwa-tengené taun 62 Masehi.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ The Nelson Study Bible. Thomas Nelson, Inc. 1997
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Lukas&oldid=1054073"