Injil Lukas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Injil Lukas iku kitab Injil sing dikarang déning Santo Lukas. Santo Lukas utawa Lukas iku miturut tradhisi sawijining dhokter. Dhèwèke saliyané manulis Injil iku, ya nulis kitab Para Rasul. Miturut para nimpuna Alkitab, kitab iki ditulis sakiwa-tengené taun 62 Masehi.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ The Nelson Study Bible. Thomas Nelson, Inc. 1997