II Korintus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

II Korintus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Korintus kaping pindho. Kitab iki péranganing Prajanjian Anyar.