II Korintus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

II Korintus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Korintus kaping pindho. Kitab iki pérangan saka Prajanjian Anyar.