II Korintus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

II Korintus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Korintus kaping pindho. Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=II_Korintus&oldid=1050694"