II Makabe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kitab II Makabe sing asalé saka Septuaginta iku lan kagolong kitab-kitab Deuterokanonika, ya iku terusané I Makabe. Kitab iki anané mung ing basa Yunani waé. Ora ana versiné ing basa Ibrani.