Layang Ibrani

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Layang Ibrani iki ditujokaké marang wong-wong Kristen, sing amarga ngalami tekanan terus, mbokmanawa bakal murtad saka kaprecayaning marang Gusti Yesus. Penulis layang iki ora dimangertèni.

Layang iki isiné muji Gusti Yesus karo mènèhi alesan manawa Gusti Yesus iku Putra Bapa sing kudu dimumulèni.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka 1:1-3
  • Gusti Yesus luwih dhuwur tinimbang para malékat 1:4--2:18
  • Gusti Yesus luwih dhuwur tinimbang Musa dan Yosua 3:1--4:13
  • Kastamiwan pagawéyan Gusti Yesus 4:14–7:28
  • Kastamiwan janji Gusti Yesus 8:1--9:28
  • Kastamiwan kurban Gusti Yesus 10:1-39
  • Wigatiné iman kaprecayan 11:1--12:29
  • Wejangan lan panutup 13:1-25
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Layang_Ibrani&oldid=1050712"