Layang Paulus Galatia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Layang Paulus Galatia, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing tlatah Galatia, panggonané bangsa Keltik ing Anatolia (saiki Turki). Kitab iki péranganing Prajanjian Anyar.