Layang Paulus Galatia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Layang Paulus Galatia, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing tlatah Galatia, panggonané bangsa Keltik ing Anatolia (saiki Turki). Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.