II Pétrus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka II Petrus)

Layang Petrus sing kapindho iki terusané sing kapisan. Ing layang iki sing utamané dibahas ya masalah yèn ana wong-wong sing ngajar yèn Gusti Yesus ora bakal rawuh manèh.

Layang iki uga nerangaké yèn rawuhing Gusti iku rada kasèp amarga Gusti "ora kersa yèn wong sijia bakal sirna. Panjenengané kersa supaya kabèh wong tobat saka dosa-dosané".

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka 1:1-2
  • Gusti Allah nimbali wong-wong Kristen 1:3-21
  • Guru-guru palsu 2:1-22
  • Rawuhing Kristus sing kapindho 3:1-18
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=II_Pétrus&oldid=1070139"