I Korintus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I Korintus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Korintus kaping pisan. Kitab iki péranganing Prajanjian Anyar.