I Korintus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

I Korintus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Korintus kaping pisan. Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=I_Korintus&oldid=1050692"