I Para Raja

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kitab I Para Raja iku bagéyan saka kitab Prajanjian Lawas utawa Tanakh. Kitab iki bagéyan saka kitab sing diarani Para Raja ing Tanakh, versi asliné ing basa Ibrani. Ananging amarga ana katenton redhaksional, banjur kitab iki dipara dadi papat:

  1. I Samuel
  2. II Samuel
  3. I Para Raja
  4. II Para Raja

Kitab I Para Raja iku terusané kitab-kitab Samuel bab sajarah pamaréntahan raja-raja Israèl.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=I_Para_Raja&oldid=1054029"