Septuaginta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Septuaginta tegesé 70 ing basa Yunani utawa mulané sok-sokan ditulis LXX iku kitab Prajanjian Lawas versi basa Yunani kang digawé (alihbasa) kurang luwih rong abad sadurungé Masehi. Pretalané iku kang nggawé ana 70 wong ing Alexandria, Mesir.