Septuaginta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Septuaginta tegesé 70 ing basa Yunani utawa mulané sok-sokan ditulis LXX iku kitab Prajanjian Lawas versi basa Yunani sing digawé (alihbasa) kurang luwih rong abad sadhurungé Masehi. Pretalané iku sing nggawé ana 70 wong ing Alexandria, Mesir.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Septuaginta&oldid=803734"