Injil Matius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Injil Matius iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti Yesus minangka siji priyayi saka trah Dawud dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil sinoptis.