Injil Matius

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Injil Matius iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti Yesus minangka sawijining priyayi saka trah Dawud dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil sinoptis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Matius&oldid=1054075"