Injil Matius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Injil Matius iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti Yesus minangka sawijining priyayi saka trah Dawud dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil sinoptis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Matius&oldid=1054075"