Injil Matius

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Injil Matius iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti Yesus minangka sawijining priyayi saka trah Dawud dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil sinoptis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Matius&oldid=1054075"