Layang Yudas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Layang Yudas iki katulis kanggo ngélékaké para pamaca supaya waspadha marang guru-guru palsu kang ngaku-aku Kristen.

Ing layang kang cekak iki, isiné mèmper layang Petrus kang kapindho. Sang panulis mènèhi dhorongan marang para pamacaa supaya terus berjuang kanggo iman.