Layang Yudas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Layang Yudas iki katulis kanggo ngélékaké para pamaca supaya waspadha marang guru-guru palsu sing ngaku-aku Kristen.

Ing layang sing cekak iki, isiné mèmper layang Petrus sing kapindho. Sang panulis mènèhi dhorongan marang para pamacaa supaya terus berjuang kanggo iman.