Layang Yudas

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Layang Yudas iki katulis kanggo ngélékaké para pamaca supaya waspadha marang guru-guru palsu sing ngaku-aku Kristen.

Ing layang sing cekak iki, isiné mèmper layang Petrus sing kapindho. Sang panulis mènèhi dhorongan marang para pamacaa supaya terus berjuang kanggo iman.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Layang_Yudas&oldid=1050701"