Kitab Titus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kitab Layang Paulus marang Titus iku isiné layang sing ditujokaké marang sawijining wong non-Yahudi sing mlebu agama Kristen. Banjur dhèwèké dadi kanca lan asistèn Paulus.

Layang iki ditujokaké marang Titus sing kala iku ana ing Kreta amarga ditinggal déning Paulus kanggo ngurusi jemuwah ing kana.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kitab_Titus&oldid=1050704"