Tambahan Ester

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tambahan Ester iku ayat-ayat ing kitab Ester sing namung ana ing kitab Septuaginta basa Yunani. Ayat-ayat iki ora ana ing Tanakh basa Ibrani, mulané kagolong Deuterokanonika.