Tambahan Ester

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tambahan Ester iku ayat-ayat ing kitab Ester sing namung ana ing kitab Septuaginta basa Yunani. Ayat-ayat iki ora ana ing Tanakh basa Ibrani, mulané kagolong Deuterokanonika.