Layang Paulus marang Filemon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Layang Paulus marang Filemon ya iku layang sing ana ing Prajanjian Anyar. Layang iki isi panjaluké Paulus supaya Filemon gelem sarujuk karo Onesimus, sing lagi dikon mulih Paulus. Paulus njaluk supaya Filemon sudi nampa bali Onesimus, ora mung minangka ulun sing wis diapurani, ananging uga dadi padha-padha wong Kristen.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka 1-3
  • Kasih lan iman Filemon 4-7
  • Panjaluk kanggo Onesimus 8-22
  • Panutup 23-25