Layang Paulus marang Filemon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Layang Paulus marang Filemon ya iku layang kang ana ing Prajanjian Anyar. Layang iki isi panjaluké Paulus supaya Filemon gelem sarujuk karo Onesimus, kang lagi dikon mulih Paulus. Paulus njaluk supaya Filemon sudi nampa bali Onesimus, ora mung minangka ulun kang wis diapurani, nanging uga dadi padha-padha wong Kristen.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka 1-3
  • Kasih lan iman Filemon 4-7
  • Panjaluk kanggo Onesimus 8-22
  • Panutup 23-25