Layang Paulus Éfesus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Layang Paulus Efesus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Efesus, pasisir kulon Anatolia (saiki Turki).. Kitab iki péranganing Prajanjian Anyar.