Nabi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Nabi inggih punika manungsa pilihaning Gusti ingkang pikantuk wahyu nanging boten kedah dipunsebaraken déning piyantun sanès, namung kanggé piyambakipun kemawon