Nabi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Nabi inggih punika manungsa pilihaning Gusti ingkang pikantuk wahyu ananging boten kedah dipunsebaraken déning piyantun sanés, namung kanggé piyambakipun kemawon