Nabi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nabi inggih punika manungsa pilihaning Gusti ingkang pikantuk wahyu nanging boten kedah dipunsebaraken déning piyantun sanès, namung kanggé piyambakipun kemawon