Nabi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nabi inggih punika manungsa pilihaning Gusti ingkang pikantuk wahyu nanging boten kedah dipunsebaraken déning piyantun sanès, namung kanggé piyambakipun kemawon