Mangkunagara V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
K.G.P.A.A. Mangkunagara V
K.G.P.A.A. Mangkunagara V
Raja Mangkunagaran.
Miyos 1855
Séda Wanagiri, 2 Oktober 1896
Jabatan

42px Raja Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Mangkunagara V (Hanacaraka: ꦏꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦩꦁꦑꦸꦟꦒꦫ꧇꧕꧇)​ dipuncekak Mangkunagara V utawi Radèn Mas Sunita (miyos 1855 – séda ing Wanagiri, 2 Oktober 1896 kanthi yuswa 41 taun) inggih punika raja wonten ing kadipatèn Mangkunagaran.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara IV
Raja Mangkunagaran
1881 - 1896
Dipunlajengaken
déning:
Mangkunagara VI