Mangkunagara VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
K.G.P.A.A. Mangkunagara VI
K.G.P.A.A. Mangkunagara VI
Raja Mangkunagaran.
Miyos 1 Maret 1857
Séda 1928
Jabatan

42px Raja Mangkunagaran

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Mangkunagara VI (Hanacaraka: ꦏꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦩꦁꦑꦸꦟꦒꦫ꧇꧖꧇) dipuncekak Mangkunagara VI utawi Kanjeng Pangéran Arya Dayaningrat utawi Radèn Mas Suyitna (miyos 1 Maret 1857 – séda 1928 kanthi yuswa 71 taun) inggih punika raja wonten ing Mangkunagaran.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Mangkunagara V
Raja Mangkunagaran
1896 - 1916
Dipunlajengaken
déning:
Mangkunagara VII