Cithakan:BintangWiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
[[{{{namaberkas}}}|70px]] BintangWiki
{{{pesan}}} {{{pesanpengguna}}}