Steve Emmanuel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Steve Emmanuel
Steve Emmanuel.jpg
LairSteve Emmanuel Halim
Jeneng liyaYusuf Iman
Pakaryanaktor, model
Taun aktif2002-sapunika
AnakDarren Sterling

Yusuf Iman utawi Steve Emmanuel Halim (lair ing Jakarta, 17 Oktober 1983; umur 36 taun) inggih punika aktor Indonésia.[1]

Kariér[besut | besut sumber]

Steve kalebet tiyang blasteran utawi campuran Indonésia-Amérika ingkang gadhah inggil 175 cm ingkang ugi gadhah profesi minangka bintang iklan lan artis sinétron.[1] Sinetron ingkang naté dipunbintangi déning Steve ing antawisipun inggih punika Kau dan Dia sarta Siapa Takut Jatuh Cinta ingkang ugi dipunbintangi déning Jonathan Frizzy, Indra Bruggman, lan Roger Danuarta.[1] Steve ugi naté dados bintang sinétron Buku Harian Nayla kaliyan Chelsea Olivia, Glenn Alinskie, lan Andrew White sarta Impian Cinderella kaliyan Nadia Saphira, Indra Bruggman, Nana Mirdad, lan Jonathan Frizzy.[1] Sasampunipun dangu absen saking jagad akting, Steve dados bintang sinétron Seindah Senyum Winona kaliyan Velove Vexia, Dude Harlino, lan Geovanni L Tobing.[1]

Gesangipun[besut | besut sumber]

Steve gadhah gayutan tanpa palakrami kaliyan randa satunggal putra lan yuswanipun 7 taun langkung sepuh tinimbang piyambakipun, Andi Soraya.[2] Saking punika Steve lan Andi gadhah satunggal putra, Darren Sterling. Saking palakrami ingkang kapisan Andi sampun gadhah satunggal putra, Shawn Adrian.[2] Ing pungkasanipun Mèi 2008, Steve dados sorotan médhia massa amargi gantos agami dhateng agami Islam ing ngajengipun Ketua Umum Front Pembela Islam Habib Rizieq lan dipunparingi asma énggal, Yusuf Iman.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Steve Emanuel dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. a b Steve Emmanuel Putus Dengan Andi Soraya Steve Emanuel Putus dengan Andi Soraya dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  3. Steve Emmanuel Segera Dikhitan dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]