Steve Emmanuel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Steve Emmanuel
Steve Emmanuel.jpg
Lair Steve Emmanuel Halim
Jeneng liya Yusuf Iman
Pakaryan aktor, model
Taun aktif 2002-sapunika
Anak Darren Sterling

Yusuf Iman utawi Steve Emmanuel Halim (lair ing Jakarta, 17 Oktober 1983; umur 35 taun) inggih punika aktor Indonésia.[1]

Kariér[besut | besut sumber]

Steve kalebet tiyang blasteran utawi campuran Indonésia-Amérika ingkang gadhah inggil 175 cm ingkang ugi gadhah profesi minangka bintang iklan lan artis sinétron.[1] Sinetron ingkang naté dipunbintangi déning Steve ing antawisipun inggih punika Kau dan Dia sarta Siapa Takut Jatuh Cinta ingkang ugi dipunbintangi déning Jonathan Frizzy, Indra Bruggman, lan Roger Danuarta.[1] Steve ugi naté dados bintang sinétron Buku Harian Nayla kaliyan Chelsea Olivia, Glenn Alinskie, lan Andrew White sarta Impian Cinderella kaliyan Nadia Saphira, Indra Bruggman, Nana Mirdad, lan Jonathan Frizzy.[1] Sasampunipun dangu absen saking jagad akting, Steve dados bintang sinétron Seindah Senyum Winona kaliyan Velove Vexia, Dude Harlino, lan Geovanni L Tobing.[1]

Gesangipun[besut | besut sumber]

Steve gadhah gayutan tanpa palakrami kaliyan randa satunggal putra lan yuswanipun 7 taun langkung sepuh tinimbang piyambakipun, Andi Soraya.[2] Saking punika Steve lan Andi gadhah satunggal putra, Darren Sterling. Saking palakrami ingkang kapisan Andi sampun gadhah satunggal putra, Shawn Adrian.[2] Ing pungkasanipun Mèi 2008, Steve dados sorotan médhia massa amargi gantos agami dhateng agami Islam ing ngajengipun Ketua Umum Front Pembela Islam Habib Rizieq lan dipunparingi asma énggal, Yusuf Iman.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Steve Emanuel dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. a b Steve Emmanuel Putus Dengan Andi Soraya Steve Emanuel Putus dengan Andi Soraya dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  3. Steve Emmanuel Segera Dikhitan dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]