Iklan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Iklan iku sejatine bisa awujud pacelathon apadene andharan, kaya kang mau ing dhuwur. Perkara kang diiklanke uga manéka warna gumantung marang kaperluane. Manawa gawé iklan basane kudu cekak aos lan gampang dimangerteni, amarga iklan iku wara- wara kang tujuane aweh weruh/ nyiarake lumantar radio lan uga bisa kapacak ing ariwarti, kalawarti, TV, lan Internet. Déné carane gawé iklan kang becik ya iku: 1. Cekak aos, gamblang, nyata, mencutake 2. Ora gawé seriking produsen liya 3. Narik kawigaten 4. Bisa dikantheni gambar

Tuladha Iklan: