Iklan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Iklan iku sejatine bisa awujud pacelathon apadene andharan, kaya kang kasebut ing dhuwur. Perkara kang diiklanke uga maneka warna gumantung marang kaperluane. Menawa gawé iklan basane kudu cekak aos lan gampang dimangerteni, amarga iklan iku wara- wara kang tujuane aweh weruh/ nyiarake lumantar radio lan uga bisa kapacak ing ariwarti, kalawarti, TV, lan Internet. Dene carane gawé iklan kang becik ya iku: 1. Cekak aos, gamblang, nyata, mencutake 2. Ora gawé seriking produsen liya 3. Narik kawigaten 4. Bisa dikantheni gambar

Tuladha Iklan:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iklan&oldid=965573"