Velove Vexia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Velove Vexia
Velove vexia.jpg
LairVelove Vexia Kaligis
Jeneng liyaVelove Vexia
PakaryanAktris
Taun aktif2007 - saiki

Velove Vexia Kaligis (lair ing Jakarta, 13 Maret 1990; umur 30 taun).[1] Velove Vexia iku salah sijiné juru main sinétron Indonésia.[1] Velove Vexia iku duwé katurunan Manado-Jawa. Velove iku anak wadon saka pengacara O.C. Kaligis lan Alfa Lolita.[2] Velove miwiti karire lumantar peran gandané dadi Olivia lan Ruben ing sinétron kang judhule Olivia.[1] sinétron iki disiyaraké ing salah sijiné tivi swasta ya iku RCTI.[1] Sinetron iki kang nggawé jenengé sangsaya misuwur.[1] Miturut asil survei AC Nielsen, Olivia éntuk peringkat siji perolehan rating kang akèhé 9,2 persèn kanthi share 28,2 persèn, lan ngalahaké sinétron Intan.[1] Saliyané main sinétron, Velove uga pernah dadi bintang kanggo video klip Ihsan Idol, Irwansyah lan video klip The Titans.[1] Velove tau dadi bintang tamu ing komedi situasi OB (Office Boy) episode 269.[1] Velove tau sekolah ing SMA Global Jaya.[1] Velove tau digosipaké pacaran karo Raffi Ahmad lan Banyu Biru.[1] Sawisé akting ing filem kang judhule Olivia, Velove éntuk tawaran main sinétron liyané kaya ta PHOBIA 17, KHANZA, dan TIMUR CINTA.[1] Velove uga tau dadi bintang iklan produk Kotex lan Biore uga video klip Iksan Idol.[1] Sawisé lulus SMA, Velove nutugaké ing Perancis, nanging amarga ora betah, Velove banjur nutugake kuliyahé ing University of Santa Monica, Los Angeles, Amérika, lan njupuk jurusan Bisnis.[1] Nalika April 2010, Velove mbalik ing Indonésia.[1] Velove main ing sinétron SEINDAH SENYUMAN WYNONA.[1] Ing sinétron iki, Velove akting karo aktor Dude Harlino.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 Agustus 2011)
  2. movietei.com(dipunundhuh tanggal 21 Agustus 2011)