Andrew White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andrew White
Andrew white 028.jpg
Lair Andrew Garry White
Pakaryan aktor
Taun aktif 2003-saiki
Bojo Nana Mirdad
Anak 2

Andrew White (lair ing Ostrali, 13 Dhésèmber 1985; umur 33 taun).[1] Andrew White ya iku juru main sinétron kang asalé saka Indonésia. Andrew White iku katurunan Australia. Andrew White uga tau kuliyah ing Universitas Perth kang dumunung ing nagara kanguru ya iku Australia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Wiwitan kariré, Andrew White diwiwiti saka "Contoh Management Artist".[1] Wong lanang kang dhuwuré 179 cm iki duwé agama katolik Roma.[1] Kanggo ngasah bakat aktingé, Andrew White wis dadi bintang lan akting ing sinétron-sinétron.[1] Judhul sinétron kang tau dibintangi Andrew White kaya ta sientron Ada Apa Dengan Cinta, Di Sini Ada Setan, Si Cantik dan Si Buruk Rupa, Dara Manisku.[1] Saliyané sinétron iku, Andrew White uga dadi bintang ing sinétron kang judhulé Dikejar Dosa.[1] Sinetron kang judhulé Dikejar Dosa iki diprodhuksi karo SinemArt. Andrew White lumrahé diundang kanthi jeneng ngarepé ya iku Andrew.[1] Saliyané karir akting kaya kang wis kasebutaké, Andrew White uga tau duwé karir karo mantan présidhèn Indonésia ya iku Habibi.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Andrew White nikah karo aktris kang jenengé Nana Mirdad.[2] Nana Mirdad iku anak saka artis senior Jamal Mirdad lan Lydia Kandou.[2] Nana Mirdad uga mbak saka aktris Naysila Mirdad.[2] Pernikahan Andrew White lan Nana Mirdad uga dadi kontroversi amarga leloroné béda agama.[2] Nana ngugemi agama Kristen Protèstan lan Andrew ngugemi agama katolik.[2] Saka pernikahan iki Andrew White nduwé anak kang jenenge Jason Deandra White.[2]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Andrew White.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. a b c d e f showbiz.liputan6.com(dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)