Sèntimèter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cm)
Jump to navigation Jump to search

Sèntimeter (simbol: cm) iku unit SI tumrap dawa.

Siji sèntimeter padha karo:


milimeter << sentimeter << desimeter << mèter << dekameter << hektometer << kilomèter

Uga delengen[besut | besut sumber]


Cithakan:Ékan-stub