Nana Mirdad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nana Mirdad
Nana mirdad 058.jpg
LairHanna Natasya Maria Mirdad
Jeneng liyaNana Mirdad
Pakaryanaktris
Taun aktif2001-sekarang
BojoAndrew White
AnakJason Deandra White
Wong tuwaJamal Mirdad dan Lydia Kandou

Nana Mirdad (lair ing Jakarta, 14 Maret 1985; umur 35 taun).[1] Nana Mirdad iku salah sijiné juru main filem lan sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Nana Mirdad iku anak wadon kang pambarep saka pasangan artis kang jenenge Jamal Mirdad lan Lydia Kandou.[1] Nana Mirdad duwé adhik kandung kang jenengé Naysila Mirdad.[1] Adhik kandung Nana Mirdad uga duwé profesi dadi juru main sinétron.[1]

Pernikahan[besut | besut sumber]

Nana Mirdad wis nikah karo salah sijiné aktor sinétron.[1] Bojoné Nana Mirdad ya iku Andrew White.[1] Andrew White duwé umur sangang sasi luwih enom yèn dibandingaké karo Nana Mirdad.[1] Nana Mirdad lan Andrew White nikah nalika tanggal 13 Mèi 2006.[1] Ing pernikahan iki tau ana kontrofersi.[1] Iki disebabake amarga Nana lan Andrew kang ngugemi kapitayan kang béda.[1] Nana Mirdad kang ngugemi agama Protèstan lan Andrew kang ngugemi agama Katolik.[1] Sanajan béda agama nanging babagan béda kapitayan iki ora dadi masalah tumprapé Nana lan Andrew White.[1] Sadurungé nikah Nana Mirdad uga digosipaké meteng dhisik.[1] Saéngga kudu rikat-rikat nikah kanggo njaga jenengé.[1] Pawarta iku banjur dikonfirmasi karo ibuné Nana ya iku artis senior kang jenenge Lydia Kandou.[1] Lydia Kandou nerangaké yèn kabar iku ora bener[2]. Saka pernikahané karo Andrew White, pungkasané Nana nglairaké anak lanang nalika tanggal 30 Dhésèmber 2006.[1] Anak lanang kang pambarep lan uga putuné Lydia Kandou iki dijenengi Jason Deandra White [3].

Sawisé duwé anak, Nana lan Andrew banjur manggon ing Bali ya iku ing laladan Sanur.[1] Ing kéné Nana lan Andrew banjur nggawé bisnis restoran.[1] Restoran iki digawé nalika sasi November 2009.[1] Nanging sawisé suwé ora main sinétron, Nana mutusaké yèn dhèwèké bakal akting manèh.[1] Nana banjur éntuk tawanan saka program sinétron SCTV, kang judhulé Langit dan Bumi.[1] Ing kéné Nana akting dadi bojo kang dianiaya.[1] Ing filem iki Nana akting dadi bojoné Fajrin kang dibintangi aktor Indra Bruggman.[1] Peran iki kalebu peran anyar kang durung tau diperanaké karo Nana Mirdad.[1] Aktingé iki ora njalari Nana adoh saka bojo lan anaké, amarga wiwit umur patang taun, anaké sekolah ing Play Group.[1] Saliyané iku, Nana uga éntuk ijin saka bojoné kanggo manggon ing Jakarta.[1] Nanging Nana uga kerep mulih ing Bali.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Nana Mirdad.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Nana Mirdad.[1]

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Nana Mirdad.[1]

  • Sozzis
  • XL Musik Ramadhan
  • Sanyo
  • Yamaha
  • Casio

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)
  2. Lidya Kandou Akui Nana Hamil Sebelum Nikah(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)
  3. Nana Mirdad Lahirkan Bayi Lelaki(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)