Aktor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Aktris)

Aktor utawa juru paraga miturut kamus basa Indonésia ya iku: (1) wong lanang kang maragakaké utawa pelaku sing ana ing pementasan carita, drama, lan sapanunggalane. Bisa pentas ana radhio, tivi, utawa filem,(2) wong lanang kang pentas ing acara utawa prastawa penting.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ http://kamusbahasaindonesia.org (dipunaksès tanggal 15 Mèi 2012