Indra Bruggman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indra Bruggman
Indra bruggman-kpl-003.jpg
LairIndra Lesmana Bruggman
Pakaryanaktor
Taun aktif1995-saiki
Wong tuwaYohana lan Mimi

Indra Lesmana Bruggman utawa luwih ditepungi mawa jeneng Indra L. Bruggman utawa Indra Bruggman (lair ing Tasikmalaya, Jawa Barat, 8 Mèi 1981; umur 38 taun) iku juru main pemeran sinétron ing donyaning hiburan Indonésia.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Indra Brugman iku anak saka pasangan Yohana (bapak) lan Mimi (ibu).[1] Wiwit sekolah ing sekolah dhasar wis dadi juwara ing lomba peragaan busana ing kutha klairané.[1] Nalika taun 1995, anak nomer loro saka sadulur kang cacahé papat iki mélu lomba pamilihan coverboy kalawari Aneka.[1] Nalika iku Indra isih sekolah ing sekolah menengah pertama.[1] Indra Bruggman bisa dadi salah sijiné finalis ing lomba kang dianaké majalah Aneka. Indra Bruggman iku wong lanang katurunan Sunda lan Walanda.[1] Indra Bruggman banjur mutusaké kanggo ijrah ing Jakarta kang ancasé kanggo ngrembakaké kariré.[1] Sawisé mèlu casting, Indra banjur kepilih dadi pemeran utama ing sinétron kang judhulé Jinny Oh Jinny.[1] Sinetron iki prodhuksiné Multivision Plus.[1] Indra Bruggman akting ing sinétron iki bareng karo Diana Pungky.[1] Jeneng Indra Bruggman banjur misuwur nalika Indra main ing sinétron iki.[1] Saliyané iku Indra uga main ing sinétron liyané.[1] Wiwit iku akèh tawaran main filem kangggo Indra.[1] Sinetron-sinétron kang tau dibintangi Indra Bruggman ya iku Siapa Takut Jatuh Cinta, Romantika lan Taqwa kang dibintangi bareng karo Nabila Syakieb.[1] Saliyané sinétron, Indra uga dadi bintang iklan kaya ta iklan prodhuk Sandal Dakkar, Krating Daeng, So Klin Pewangi, lan Sepatu Hasenda.[1] Indra Bruggman tau pacaran karo Dhini Aminarti nanging putus.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o Profil di KapanLagi.com(diaksès tanggal 12 Juli)
  2. Indra Bruggman dan Dhini Aminarti Putus Lagi?(diaksès tanggal 12 Juli 2011)