Nabila Syakieb

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nabila Syakieb

Nabila Syakieb (Bogor, 18 November 1985) iku pesinétron Indonésia. Dhèwèké ing antarané dadi misuwur olèhé main sinétron Cinta SMU sing meranaké paraga anama Putri. Salah siji sinétron liyané iku Kasih sing wiwit disiyaraké déning RCTI ing pungkasané taun 2007. Ing sinétron iki dhèwèké dadi siji wong wadon sing kawin siri lan banjur nduwé anak.