Kasih (sinétron)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kasih iku siji sinétron Indonésia sing nduwé genre drama kekerasan karya Raam Punjabi sing wiwit ditayangaké ing RCTI wiwit tanggal 29 Oktober 2007 kira-kira jam 21.30 WIB saben dina. Kasih carita bab perjuwangan siji wong wadon enom anama Kasih sing nandhang panguripan rada angèl. Sinétron iki ing antarané dibintangi: Nabila Syakieb, Christian Sugiono, Giovani Tobing, lan Alice Norin.

Sinopsis mawa garis gedhé[besut | besut sumber]

Kasih (Nabila Syakieb) iku siji wong wadon sing mlarat lan urip karo mbahé (Nani Wijaya) lan bulikné (Vera Detty). Sawijining dina, Kasih diwetengi déning Nala (Giovani Tobing) sing ora gelem tanggung jawab. Kasih wusanané olèh anak sing diwèhi jeneng Angga.

Sawetara iku, Nala perlupan (tunangan) karo Sheila (Alice Norin), anak wadoné Khalid (Anwar Fuady), Dirèktur perusahaan enggoné Kasih lan Nala nyambut gawé. Nala sajatiné namung ketarik karo bandhané Sheila. Sharman (Christian Sugiono), kangmasé Sheila, seneng karo Kasih. Sharman iku anak ragilé saka kawiné Khalid karo bojo enomé, Atika (Nunu Datau). Sheila iku anaké sing kapindho lan Shelina sing kaping telu. Khalid kawin karo Atika amarga ora pinaringan anak saka bojoné sing tuwa, Endang (Hanna Hasyim).

Konflik ing uripé Khalid pancèn abot. Saya manèh Atika iku ketagihan banget karo alkohol. Khalid seneng banget karo Sheila sing sikepé kaya bocah cilik lan Sharman sing sirahé mesthi adem sajeroning golèk solusi ing masalah.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]