Lanang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Simbol lanang

Lanang ya iku siji jinis kelamin (mligi manungsa) kang pasangan karo wadon.

Réferènsi[besut | besut sumber]