Diana Pungky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diana Pungky
Sep 023.jpg
Miyos (1974-03-12) Maret 12, 1974 (umur 46)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Pakaryan Aktris
Taun aktif 1996-saiki

Diana Pungky lair ing kutha Jakarta tanggal 12 Maret 1974.[1] Diana Pungky ya iku aktris kang asalé saka Indonésia.[1] Diana Pungky tau main ing sinétron kang irah-irahané Jinny Oh Jinny.[1] Sinetron iki dibabaraké ing stasiun tivi swasta ing Indonésia.[1] Jeneng Diana Pungky wiwit misuwur nalika Diana dadi bintang ing sinétron Jinny Oh Jinny.[1] Ing sinétron iki, Diana Pungky dadi paraga Jinny.[1] Jinny ya iku jin wédok kang ayu kang nduwéni kanca manungsa.[1] Ing peran kang padha Diana Pungky uga main ing sinétron kang irah-irahané arep padha ya iku sinétron Untung Ada Jinny lan Jinny Lagi Jinny Lagi.[1]

Saliyané main dadi Jinny, Diana Pungky uga akting lan meranaké paraga bonékah Poppy ing sinétron kang irah-irahané Boneka Poppy.[1] Ing carita kang kagarap ing sinétron iki méh padha karo sinétron-sinétron sadurungé ya iku dadi bonékah kang bisa ngomong lan kekancan karo manungsa.[1] Diana Pungky nikah karo pengusaha kang jenengé Dedey Mulyawan Risyad.[1] Diana Pungky nikah nalika tanggal 28 Januari 2005.[1] Saka pernikahané iki Diana Pungky tau dadi prodhuser sinétron kang irah-irahané Aku Ingin Disayang"".[1] Diana Pungky iku putrané Pungky Bambang Purwadi (alm) kang uga tau dadi prodhuser sinétron.[1].[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Jinny Oh Jinny
  • Untung Ada Jinny
  • Jinny Lagi Jinny Lagi
  • Boneka Poppy

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n [http://selebriti.kapanlagi.com/diana_pungky/ Profil di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)
  2. hot.detik.com(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)