Glenn Alinskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Glenn Alinskie
Glenn alinskie.jpg
LairRalph Glenn Alinskie
Jeneng liyaGlenn Alinskie
Pakaryanaktor
Taun aktif2005-sekarang
BojoChelsea Olivia Wijaya
Wong tuwaLinda dan Richard Alinskie

Glenn Alinskie (lair ing Jakarta, 19 Oktober 1988; umur 31 taun) ya iku artis kang dadi juru main utawa pemeran sinétron ning Indonésia, Aktor iki Putra saka pasangan Linda lan Richard Alinskie, awit enomé dhèwèké duwé minat kang gedhé ning dunya akting tarutama ning babagan akting filem, karieré dimulai awit dhèwèké dadi juara Coverboy ning majalah remaja.[1] Nyusul sawisé iku, perané ning sinétron PANGERAN PENGGODA kang mbintangi Alan.[1] Jenengé tambah kondhang nalika mbintangi sinétron kang sukses ya iku sinétron kang judhulé BUKU HARIAN NAYLA ning sinétron mau, Glenn dadi Moses, main akting bebarengan karo Chelsea Olivia.[1]

Sasuwené ana ning dunya hiburan pertelevisian, Glenn ora duwé pepenginan kanggo nyoba dunya hiburan liyané, kaya hiburan tarik suara, kaya-kaya kanca-kancané.[2] Dhèwèké ngakuni lan ngrasa ora duwé bakat ning babagan mau.[2] Glenn duwé kepenginan kanggo bisnis omah, kaya ta Chelsea Olivia kang bisnis omah kos-kosan.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Intan minangka Ello
  • Pangeran Penggoda (2006) minangka Alan
  • Buku Harian Nayla (2006) minangka Moses
  • Baby Doll
  • Nona Déwa
  • Maha Cinta
  • Pengantin Remaja
  • Selamat Jalan Natasya
  • Kakak Iparku 17 Tahun
  • Cahaya minangka Raka
  • Menanti Keajaiban Cinta minangka Vano
  • Rindu
  • Upik Abu dan Laura (2008) minangka Gatot/Glenn
  • Kawin Masal (2008) minangka Rio
  • Air Mata Cinta (2009) minangka Rafka
  • Doa dan Karunia (2009) minangka Glenn
  • Dia Bukan Anakku (2010) minangka Miko
  • Putri Yang Ditukar (2010) minangka Arman

Iklan[besut | besut sumber]

  • Honda Genuine Parts
  • Fiesta Chicken Prima Food
  • Sandal/ Sepatu Andos
  • Rider
  • Fresh Cologne
  • MGee T-Shirts/ Rafael Jeans
  • Gatsby Hair Products

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c biografi Glenn Alinskie dipununduh tanggal 6 Juli 2011
  2. a b c berita Glenn Alinskie dipununduh tanggal 6 Juli 2011