Roger Danuarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Roger Danuarta
Roger Danuarta.jpg
Lair Roger Danuarta
Pakaryan aktor, penyanyi
Taun aktif 2002 - saiki
Wong tuwa Johnny Danuarta

Roger Danuarta (lair ing Jakarta, 20 Mèi 1982; umur 36 taun) ya iku juru main sinétron, bintang iklan, lan penyanyi Indonesia.[1] Roger iku putra sulung saka penata rambut kondhang Johnny Danuarta.[1]

Sinetron Cinta Berkalang Noda iku karier pisanan Roger ing tivi.[1] Bapaké kang dadi juru semangat supaya mélu casting kanggo sinétron iku. Jhonny sregep ndaftarké putraé ing agensi model lan omah produksi.[1] Jhonny uga ndaftarké Roger les nyanyi ing nggoné Chossy Pratama.[1]

Nganti saiki wis akè sinétron kang wis dimainké Roger, antarané Siapa Takut Jatuh Cinta, Amanda, Yang Muda Yang Bercinta, Cewekku Jutek, Anakku Bukan Anakku, Ada Apa Denganmu (karo Alyssa Soebandono lan Dude Harlino), Sebatas Impian (karo Asty Ananta), Preman Kampus (karo Mieke Wijaya, Frans Tumbuan, Niken Octa Erwin Cortez, Zack Lee), Cinta Dalam Maut (karo Maya Septha, Andi Otniel, Dananjaya, Daud Radex) lan Galang. Pengorbanan Anggun (karo Marissa Christina lan Hikmal Abrar Prod (Genta Buana Paramita).[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Cinta Berkalang Noda,
  • Siapa Takut Jatuh Cinta,
  • Yang Muda yang Bercinta,
  • Amanda,
  • Cewekku Jutek,
  • Anakku Bukan Anakku,
  • Ada apa Denganmu,
  • Sebatas Impian,
  • Preman Kampus,
  • Cinta Dalam Maut,
  • Galang,
  • Pengorbanan Anggun.[2]

Sinematografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Roger(05 Juli 2011)
  2. a b c Roger Danuarta(05 Juli 2011)