Zack Lee

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zack Lee
Zack Lee.jpg
Pakaryanaktor
Taun aktif2004-saiki
BojoNafa Urbach
AnakMikhaela Lee Jowono

Zack Lee (lair ing Liverpool, Inggris, 15 Agustus 1984; umur 35 taun) ya iku juru main sinétron lan juru main filem Indonésia, Zack Lee, dikenal dadi aktris sinétron kang akèh mbintangi sinétron laga.[1] Priya kalairan Liverpool, tanggal 15 Agustus taun 1984 iki uga dikenal dadi bojoné penyanyi lan artis sinétron Nafa Urbach, kang dinikahi ning dhèwèké ning tanggal 16 Fèbruari taun 2007 mbiyen.[1] Lan durung duwé pepenginan kanggo momong anak.[2] Amarga Dhèwèké karo Nafa Urbach, durung percaya dhiri manawa kudu momong anak.[2] Sakloron ngrasa kurang diwasa, lan ngrasa bakal bingung adhaptasi manèh manawa nambah nyawa siji ning sisihané.[2]

Sinetron kang tau dibintangi Zack Lee kaya ta [1]:

  • PREMAN KAMPUS,
  • KUGAPAI CINTAMU,
  • ILALANG,
  • GADIS, lan
  • KARNAVAL.

Priya kang duwé katurunan China, Indonésia, lan Inggris iki uga tau mbintangi uga filem BAD WOLVES kang dirilis ning taun 2005 kang sempet yang sempat terancam dibreidel Mabes Polri.[1] Film iki dianggap duwé sipat SARA lan ana adegan ngisap sabu-sabu sarta kakerasan.[1]

Zack Lee, ning parjalanan kariré, tau kalibet pangroyokan déning Danar Guritno, priya kang uga adhi saka aktris lan model Wulan Guritno.[1] Zack bebarengan karo kancané, Jacky Boneno, ngadepi tuntutan pangadilan amarga kasus pangeroyokan kang kadadian ning benginé taun baru taun 2005.[1] Nanging, akir-akir iki dhèwèké diputus bébas lan sahabaté, Jacky, divonis panjara sasuwe 8 wulan lan 10 wulan masa parcobaan.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h biografi zack lee dipununduh tanggal 15 Juli 2011
  2. a b c berita zack lee dipununduh tanggal 15 Juli 2011