Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka China)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (nagari) ing basa Indonésia, punika satunggiling nagari ing Asia Wétan.


Ugi priksani[besut | besut sumber]

Republik Rakyat Cina

Cina Dharatan

Ganagara Cina