Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka China)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disambig variants icon.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (nagari) ing basa Indonésia, punika satunggiling nagari ing Asia Wétan.