Alyssa Soebandono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alyssa Soebandono
Alyssa Soebandono
Latar wuri
Lair (1991-12-25) Dhésèmber 25, 1991 (umur 25)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Papan padunungan Jakarta
Papan padunungan Jakarta
Jinis Musik Pop
Pakaryan Aktris, pembawa acara, penyanyi
Instrumen Vokal
Taun aktif 2000-saiki
Parusahan rekaman
Wong tuwa J.P. Soebandono (bapak)
Angki W. Soebandono (ibu)
Agama Islam

Alyssa Soebandono (lair ing Jakarta, Indonésia, 25 Dhésèmber 1991; umur 25 taun).[1] Alyssa Soebandono kang duwé jeneng pepak Anindya Alyssa Soebandono iku salah sijiné pemain sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Alyssa Soebandono lumrahé diundang kanthi jeneng Icha.[1] Alyssa iku anak nomer loro saka sadulur kang cacahé telu.[1] Artis iki duwé kasenengan main piranti musik biola, nyanyi.[1] Saliyané iku, Alyssa Soebandono uga seneng maca lan ulah raga renang.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Alyssa dadi bintang sinétron.[2] Sinetron kang dibintangi Alyssa judhulé kaya ta Pengantin Remaja, Upik Abu dan Laura, Alisa lan Kejora dan Bintang, Ada Apa Denganmu, Bunga di Tepi Jalan, Bintang, lan liya-liyané.[2]

Alyssa tau digosipaké karo Pasha Ungu.[2] Iki amarga video mesra Pasha kang dadi vokalis grup band Ungu lan artis kang mirib Alyssa Soebandono nyebar ing internèt.[2] Vidéo iki suwéné rong menit. Ing vidéo iki ana adhegan Pasha ngambung Alyssa Soebandono lan semono uga Alyssa kang ngambung Pasha.[2] Ana uga adhegan leloroné lagi rangkulan.[2] Nalika iku Pasha lan Alyssa lagi ana ing rèstoran Jepang kang dumunung ing Jakarta Pusat.[2] Ananging Alyssa nerangaké yèn vidéo iku ora bener.[2] Pasha uga nerangaké yèn dhèwèké ora pacaran karo Alyssa.[2]

Pasha wiwit cerak karo Alyssa nalika leloroné lgi njupuk gambar vidéo klip Pasha kanthi single "Hampa Hatiku".[2] Ing vidéo iku, Icha duwé peran dadi pacaré Pasha.[2] Gosip iki sangsaya ndadi amarga Pasha kang duwé anak telu iki mènèhi kembangé marang Icha nalika peluncuran album Ungu, "Penguasa Hati", ing Balai Sarbini, Jakarta Selatan.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Alyssa Soebandono.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Alyssa Soebandono.[1]

Diskografi[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyèkaké Alyssa Soebandono.[1]

  • Cerita Cinta Kita (mini album 2010)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l showbiz.liputan6.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)