Alyssa Soebandono

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Alyssa Soebandono
Alyssa Soebandono
Latar wuri
Lair 25 Dhésèmber 1991 (umur 24)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Papan padunungan Jakarta
Papan padunungan Jakarta
Jinis Musik Pop
Pakaryan Aktris, pembawa acara, penyanyi
Instrumen Vokal
Taun aktif 2000 - saiki
Parusahan rekaman
Wong tuwa J.P. Soebandono (bapak)
Angki W. Soebandono (ibu)
Agama Islam

Alyssa Soebandono (lair ing Jakarta, Indonesia, 25 Desember 1991; umur 24 taun).[1] Alyssa Soebandono kang nduwèni jeneng pepak Anindya Alyssa Soebandono iku salah sijiné pemain sinetron kang asalé saka Indonésia.[1] Alyssa Soebandono biyasané diundang kanthi jeneng Icha.[1] Alyssa iku anak nomer loro saka sedulur kang cacahé telu.[1] Artis iki nduwèni kasenengan main piranti musik biola, nyanyi.[1] Saliyané iku, Alyssa Soebandono uga seneng maca lan ulah raga renang.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Alyssa dadi bintang sinetron.[2] Sinetron kang dibintangi Alyssa judhulé kayata Pengantin Remaja, Upik Abu dan Laura, Alisa lan Kejora dan Bintang, Ada Apa Denganmu, Bunga di Tepi Jalan, Bintang, lan liya-liyane.[2]

Alyssa tau digosipaké karo Pasha Ungu.[2] Iki amarga video mesra Pasha kang dadi vokalis grup band Ungu lan artis kang mirip Alyssa Soebandono nyebar ing internèt.[2] Vidéo iki suwéné rong menit. Ing vidéo iki ana adhegan Pasha ngambung Alyssa Soebandono lan semono uga Alyssa kang ngambung Pasha.[2] Ana uga adhegan leloroné lagi rangkulan.[2] Nalika iku Pasha lan Alyssa lagi ana ing rèstoran Jepang kang dumunung ing Jakarta Pusat.[2] Ananging Alyssa nerangaké yèn vidéo iku ora bener.[2] Pasha uga nerangaké yèn dhéwéké ora pacaran karo Alyssa.[2]

Pasha wiwit cerak karo Alyssa nalika leloroné lgi njupuk gambar vidéo klip Pasha kanthi single "Hampa Hatiku".[2] Ing vidéo iku, Icha nduwèni peran dadi pacaré Pasha.[2] Gosip iki sangsaya ndadi amarga Pasha kang nduwèni anak telu iki mènèhi kembangé marang Icha nalika peluncuran album Ungu, "Penguasa Hati", ing Balai Sarbini, Jakarta Selatan.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Alyssa Soebandono.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Alyssa Soebandono.[1]

Diskografi[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyèkaké Alyssa Soebandono.[1]

  • Cerita Cinta Kita (mini album 2010)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l (id)showbiz.liputan6.com(dipunundhuh tanggal 21 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alyssa_Soebandono&oldid=966279"