Menit

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Menit iku satuan wektu. Sak menit padha karo 1/60 (saprosuwidak) jam. Sak menit dumadi saka 60 detik. Menit dudu sawijining satuan jroning sistem internasional, nanging tetep bisat dipigunakake kanggo satuan SI.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Menit&oldid=1045057"