Menit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Menit iku ékan wektu. Sak menit padha karo 1/60 (saprosuwidak) jam. Sak menit dumadi saka 60 detik. Menit dudu sawijining ékan sajeroning sistem internasional, nanging tetep bisat dipigunakake kanggo ékan SI.