Menit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Menit iku satuan wektu. Sak menit padha karo 1/60 (saprosuwidak) jam. Sak menit dumadi saka 60 detik. Menit dudu sawijining satuan jroning sistem internasional, nanging tetep bisat dipigunakake kanggo satuan SI.