Menit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Menit iku ékan wektu. Sak menit padha karo 1/60 (saprosuwidak) jam. Sak menit dumadi saka 60 detik. Menit dudu siji ékan sajeroning sistem internasional, nanging tetep bisat dipigunakake kanggo ékan SI.