Hikmal Abrar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hikmal Abrar
Hikmal Abrar.jpg
LairHikmal Abrar Nasution
Jeneng liyaHikmal Abrar
Pakaryanaktor
BojoNuri "Shaden"

Hikmal Abrar Nasution (lair ing Medan, Sumatra Lor, 8 Januari 1981; umur 38 taun) ya iku aktor Indonésia.[1] Artis kang biyasa diundang Hikmal kang duwé dhuwur 185 cm iki uga mantan juru main tim voli nasional kang wis akèh main ing sinétron.[1] Dhèwèké wiwit karier ing donya akting bareng karo Dhini Aminarti lan Jonathan Frizzy.[1] Sinetron kang wis tau dimainké antarané ya iku Norak Nanging Beken, Bilang Kalau Sayang, Rahasia Hati, lan Cinderella.[1] ing sinétron Cinderella, Hikmal main bareng pacaré, Nuri Shaden.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Serial Komedi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Hikmal(06 Juli 2011)
  2. a b Hikmal Abrar(06 Juli 2011)