Nadia Saphira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nadia Saphira
Nadia saphira 314.jpg
Pakaryan aktris, model
Taun aktif 2003 - sekarang
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Nadia Saphira (lair ing Jakarta, 20 Oktober 1987; umur 30 taun).[1] Nadia Saphira iku salah sijiné artis Indonesia kang miwiti karir kanthi dadi finalis GADIS Sampul.[1] Nadia uga tau akting filem filem Jomblo.[1] Film iki digawé nalika taun 2006.[1] Kang dadi sutradara ing filem iki ya iku Hanung Bramantya.[1] Sawisé iku, Nadia Saphira banjur akèh éntuk tawanan kanggo main ing filem layar lebar.[1]

Nadia Saphira iku alumni SMA Negeri 70 Jakarta lan saiki Nadia kuliyah ing Fakultas Hukum Universitas Pelita Harapan.[1] Nadia uga tau main filem layar lebar kang judhulé COKLAT STROBERI.[1] Ing filem iki Nadia main bareng karo Marsha Timothy, Nino Fernandez, lan Mario Merdhithia.[1] Saliyané iku, Nadia Saphira uga akting ing versi sinétron serial JOMBLO lan sinétron ADA APA DENGAN CINTA.[1] Nadia Saphira nerangaké yèn dhèwèké kepéngin nikah nalika umuré 25 taun.[1] Nadia uga akting ing sinétron kaya ta serial sinétron kang judhulé LIONTIN lan IMPIAN CINDERELA.[1] Film liyané kang tau dibintangi Nadia Saphira ya iku filem kang judhulé Cintapuccino, Coblos cinta, Under The Tree, lan Saus Kacang.[2] Dené sinétron kang tau dibintangi ya iku Serial TV Ada Apa dengan Cinta? (AADC). Ing sinétron iki, Nadia Saphira dadi tokoh Milly, Impian Cinderella dadi tokoh Putri, Dunia Tanpa Koma dadi tokoh Bunga lan Rahasia Hati Lelaki.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)
  2. ^ a b nusantaraku.org(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)