Nino Fernandez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nino Fernandez
Nino Fernandez-0007.jpg
Pakaryan Aktor
Model
Taun aktif 2006 - sekarang

Nino Fernandez (lair ing Hamburg, Jerman, 13 Januari 1984; umur 32 taun).[1] Nino Fernamdez ya iku aktor kang nduwèni katurunan antarané Jerman lan Indonésia.[1] Nino Fernandez wiwit nduwèni karir ing donyaning hiburan nalika melu ajang VJ Hunt ing MTV (Global TV), ya iku salah sawijiné ajang pencarian VJ MTV kang paling anyar.[1] Saliyané main dadi bintang film kang judhulé Coklat Stroberi, Nino uga tau dadi bintang film horor Terowongan Casablanca.[1] Saka film iki, Nino Fernandez wiwit main film nganti saterusé.[1] Nino Fernandez iku mas saka VJ MTV kang arané Millane Fernandez.[1]

Sawisé iku, Nino uga akting film COKLAT STROBERRY.[1] Ing kene Nino main dadi Nesta, salah sijiné mahasiswa kang golek jati diriné. Ing film iki kang dadi sutradara ya iku Ardy Octaviand.[1] Ing film iki, Nino Fernandez akting karo Nadia Saphira, Marsha Timothy, lan Mario Merdhitia.[1] Nino banjur main film CLAUDIA/JASMINE kang dirilis taun 2008.[1] Nino bareng karo Kinaryosih akting komedi kang diarahaké sutradara Awi Suryadi iku.[1] Nino Fernandez iku wong lanang kelairan Jerman 13 Januari 1984.[1] Sadurungé akting film, Nino nduweni karir dadi salah sijiné VJ MTV (Video Jocky).[1] Sawisé main film Nino uga main filn layar lebar saéngga jenengé dadi misuwur.[1] Nino uga main ing film BUTTERFLY.[1] Film iki diproduksi karo Maxima Picture.[1] Kang dadi sutradara ing film iki ya iku sutradara Nayato Vio Nuala.[1] Nino dadi misuwur lumantar aktingé dadi gay ing salah sawijiné film.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Nino Fernandez.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Nino Fernandez.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Nino Fernandez.[1]

  • Cantik Cantik Kok Bawa Kambing (bebarengan karo Louise Anastasia)
  • Cottage Sejuta Cinta

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 20 Agustus 2011)
  2. ^ (id)tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 20 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nino_Fernandez&oldid=967578"