Get Married 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Get Married 2
Get Married 2.jpg
Disutradarani Hanung Bramantyo
Diprodhuseri Chand Parwez
Ditulis déning Cassandra Massardi
Dibintangi Nirina Zubir
Nino Fernandez
Aming
Ringgo Agus Rahman
Deddy Mahendra Desta
Jaja Mihardja
Meriam Bellina
Ira Wibowo
Marissa Nasution
Hengky Solaiman
Ruhut Sitompul
Dimusiki Slank
Nagara Indonésia

Get Married 2 inggih punika filem Indonésia saking StarVision ingkang dipunrilis 18 September 2009 kanthi dipunsutradarani Hanung Bramantyo sarta dipunparagani Nirina Zubir, Nino Fernandez, Aming, Ringgo Agus Rahman, Deddy Mahendra Desta, Jaja Mihardja, Meriam Bellina, Ira Wibowo, Marissa Nasution, Hengky Solaiman, dan Ruhut Sitompul. Filem minangka kalajengan saking Get Married ugi boten kalah seru. Get Married 2 ngempalaken pamirsa ngantos 1.680.000 tiyang.[1]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Filem punika dipunparagani:

Sinopsis[besut | besut sumber]

Sasampunipun sekawan taun yuswa pernikahanipun, pasangan Mae (Nirina Zubir) saha Rendy (Nino Fernandez) déréng pinaringan laré. Bénten kaliyan réncang Mae, Éman (Aming), Guntoro (Desta) saha Beni (Ringgo Agus Rahman) ingkang sampun garwa ugi sampun kagungan laré.[2] Rikala Rendy boten saged dugi ing ambal warsa pernikahanipun, Mae gela saha nyuwun wangsul ing dalem rama saha ibunipun. Babe Mardi (Jaja Mihardja) saha Bu Mardi (Meriam Bellina) boten mbiyantu Mae supados awor malih kaliyan Rendy, ananging malah njurung Mae kanggé pisah kaliyan Rendy kanthi alesan Rendy boten saged maringi wayah.[2] Mae kaliyan Rendy nyobi menapa kemawon supados kagungan laré. Mae ngraos sikap piyambakipun ingkang kasar, ndamel pasukanipun Rendy dados lemes, kanthi pacakan Mae kang bénten kaliyan biyasanipun, Mae dugi ing kantor Rendy, ananging Mae ningali Rendy saweg kaliyan wanita ayu kang namanipun Vivi (Marissa Nasution), Mae langsung nyuwun cerai saha nyobi ngintunaken ibunipun Rendy (Ira Wibowo) kanggé bekta Mae wangsul. Dudutan saking pepanggihan inggih punika pepisahan.[2] Ananging, Mae kaliyan Rendy malah asring kapanggih kanthi kéndel.[2]

Album[besut | besut sumber]

Ost. Get Married 2 inggih punika album musik karya Slank kang dipunrilis wonten ing taun 2009 kanggé ngiring filem Get Married 2.[1]

Pratélan lagu[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Karya Hanung Bramantyo

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c Get Married 2 (dipununduh 16 Novèmber 2012)
  2. ^ a b c d Sinopsis (dipununduh 16 Novèmber 2012)