Awi Suryadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Awi Suryadi
Awi Suryadi.jpeg
LairSuryadi Musalim
Pakaryansutradara
Taun aktif2005-saiki

Awi Suryadi (lair ning Bandar Lampung, Lampung, 24 September 1977) ya iku salah sawijiné sutradara filem Indonesia. Sutradara sing nduwé jeneng asli Suryadi Musalim miwiti karier dadi sutradara nasional saka filem Gue Kapok Jatuh Cinta ana ing taun 2005, ngerangkep dadi panulis skenario. Banjur, dhèwèké balik dadi sutradara filem Claudia/Jasmine ning taun 2008.[1]. Sutradara Awi Suryadi katon santai lan prasaja, nanging dhèwèké nduwéni ide-ide sing dadi karya apik.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Awi Suryadi (diundhuh tanggal 25 September 2012)
  2. [ http://www.kapanlagi.com/foto/berita-foto/indonesia/awi-suryadi---sutradara-simfoni-luar-biasa.html/ Sang Sutradara] (diundhuh tanggal 25 September 2012)