Jonathan Frizzy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jonathan Frizzy
LairJonathan Frizzy Simanjuntak
Jeneng liyaIjonk
Ijong
PakaryanArtis, Model
Dhuwur176 cm (5 ft 9 in)

Jonathan Frizzy Simanjuntak (lair ing Pematang Siantar, Sumatera Utara, 13 April 1982; umur 41 taun), ya iku dadi salah sijiné pemain sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Jonathan Frizzy padatan diundang kanthi jeneng Ijonk utawa Ijong.[1] Sinetron kang dibintangi ya iku sinétron kang irah-irahané Dewi Fortuna.[1] Sinetron iki diprodhuksi déning Tripar Multivision Plus.[1] Pemain filem kang miwiti karir filem bareng karo Jonathan Frizy ya iku Dhini Aminarti lan Hengky Kurniawan.[1] Saliyané sinétron kang irah-irahané Dewi Fortuna sinétron liyané kang dibintangi ya iku sinétron kang irah-irahané Siapa Takut Jatuh Cinta, ABG 2, Roda Roda Cinta, Sok Kenal Sok Dekat, Dari Temen Jadi Demen, Ciklet, Bunga di Tepi Jalan, Sapa Suruh Datang Jakarta, Benci Jadi Cinta, Impian Cinderella, lan Penyihir Cinta.[1] Ijonk iki nggabung ing manajemen pemeran kang dikelola pakliké kang jenengé Benny Simanjuntak, Manajemen Contoh.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Benci Jadi Cinta
  • Ande Ande Lumut
  • Ciklet Cinta Kelas Atas
  • Impian Cinderella
  • Penyihir Cinta
  • Maha Cinta
  • Taaruf
  • Cintaku
  • Laila
  • Terdampar
  • Cinta Fitri Season 5
  • Arjuna Mencari Cinta (Genta Buana Paramita)

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Jonthan Frizzy.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h Profil di KapanLagi.com Archived 2010-04-30 at the Wayback Machine.(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)