Menyang kontèn

Indah Kalalo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Indah Kalalo
Lair (1983-08-30) Agustus 30, 1983 (umur 40)
Jakarta, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis, Model, Penyanyi

Indah Kalalo (lair ing Jakarta, 30 Agustus 1983; umur 40 taun) iku salah sijiné modhel lan aktris kang nggabung ing Look Models.[1] Indah Kalalo wis akèh dadi bintang ing filem lan sinétron.[2] Film lan sinétron kang tau dibintangi Indah Kalalo kaya ta Pesan Dari Surga, Belahan Jiwa, Aku Bukan Aku, Taubat, Malin Kundang dan Miss Lina.[2] Ia juga sempat menjadi presenter Indonesian Models (Indosiar), Good Morning On The Week End lan Indosat Super Show (Trans TV).[2] Saliyané akting, Indah Kalalo uga njajal karir ing nyanyi.[2] Indah Kalalo banjur dhuet karo band anyaran kang jenengé Taka. Indah Kalalo dhuet karo Teka kanthi nyanyi lagu Hanya Untukmu.[2] Indah Kalalo tau duwé gayutan karo Carl Julieen.[2] Nanging leloroné banjur putus.[2] Sawisé iku, Indah Kalalo banjur nduwéni gayutan karo Justin Werner.[2] Leloroné duwé rencana bakal nikah nalika sasi September 2011.[2]

Nalika isih cilik, Indah Kalalo iku bocah wadon kang tomboi.[2] Nanging nalika SMA Indah banjur mèlu-mèlu modelling. Indah uga dadi presenter.[2] Indah Kalalo iku anak saka pasangan Suyadi Mualim dan Rose Kalalo.[2] Indah Kalalo tau dadi presenter ing acara INDONESIAN MODELS (Indosiar), GOOD MORNING ON THE WEEK END dan INDOSAT SUPER SHOW (Trans TV).[2] Nalika sasi Maret 2009, Indah Kalalo uga nduwéni bisnis ing babagan EO lan nggawé single kang judhulé Tak Kusesali.[2] Lagu iki, kalebu lagu lawas kang tau dinyanyekaké karo Sophia Latjuba.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. movietei.com[pranala mati permanèn](dipunundhuh tanggal 8 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 8 September 2011)