Naraguna:Titah Sawantah

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Sugeng kabèh

    Minangka jalma kang lair ing tanah Jawa, aku duwèni kuwajiban kanggo nguri-uri basa lan budaya Jawa. Aku ngangsu kawruh lan lulus saka pawiyatan luhur kanthi jurusan Sastra Jawa (Filologi), saiki nembè gandrung kapirangu marang seni karawitan lan bisa nabuh gendhing-gendhing kayata, lancaran, ladrang, lan langgam. Sumangga nèk kepéngin nanggap bisa sesambungan kalawan aku, Dina lagi nuntun para pasarta WikiLatih Daring Kilat.

    ꦩꦸꦒꦶꦫꦲꦪꦸꦏꦁꦱꦩꦶꦥꦶꦤꦁꦒꦶꦃ

    Mugi Rahayu kang sami Pinanggih!

    jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
    Ikon WikiPusaka.svgNaraguna iki panyarta kumpetisi #WikiPusaka ing Wikipédia basa Jawa.