Menyang kontèn

Tour Majunga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tour Majunga
Tour Majunga
Tetélan pokok
JinisOffice
Cakrik yasanModern architecture
PernahLa Défense
(Puteaux)
Diyasa kawit2011
Rampung2014
Height
Antenna spire194 m (636 ft)
Roof194 m (636 ft)
Technical details
Floor count45
Floor area67,200 m2 (723,000 sq ft)
Rancangan lan yasan
ArsitèkJean-Paul Viguier
Main contractorUnibail-Rodamco

Tour Majunga inggih punika satunggaling kantor pencakar langit ingkang mapan wonten ing La Défense, Puteaux, satunggaling tlatah distrik bisnis ingang ageng ingkang mapan wonten ing sisih kulon lan caket kaliyan kitha Paris, Prancis[1].

Dirancang dening arsitek Jean-Paul Viguier lan dibangun dening Unibail-Rodamco, bangunan kasebut diresmekake tanggal 25 September 2014[2].

Unibail-Rodamco nandatangani kontrak kanggo nyewa 18 lantai pertama menyang Manajer Investasi Axa[3] lan jubin liyane didol kanggo omah kantor firma konsultan Deloitte[4].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]